Software test engineer

Om tjänsten

Hermes Medical Solutions är ett högteknologiskt, internationellt företag som utvecklar och säljer produkter och tjänster inom medicinsk bildhantering. Hermes Medical Solutions grundades i Stockholm 1976 och har sedan starten varit en pionjär inom nukleärmedicinsk bildbearbetning - bolaget var exempelvis först att möjliggöra kombinerad visualisering av bilder från Spect- och CT-kameror. Genom kontinuerlig utveckling och en supportorganisation med unik klinisk verksamhet har Hermes Medical Solutions varit en vital länk för läkare vid diagnostisering av patienter i decennier. Hermes Medical Solutions är ett litet företag med stor möjlighet att påverka och förbättra utsikterna för miljoner patienter årligen. Här finns alla funktioner som krävs från idé och utveckling till installation och användning hos kund, vilket ger dynamik, flexibilitet och överblick hos alla anställda. Här är en platt organisation där allas idéer är lika välkomna!

Hermes Medical expanderar verksamheten och söker nu sin nya software test engineer. Som software test engineer kommer du tillhöra QA/RA-teamet, ett litet men engagerat team som har en central funktion i att få ut medicintekniska produkter på marknaden och vidare till patienters nyttja. Du kommer även att arbeta nära både ett utvecklingsteam och applikationsspecialister i världsklass i ett led att kvalitétsäkra produkterna. Här har du chans att arbeta med en mjukvara som verkligen gör skillnad!

Är du nyfiken på produkterna? Kika gärna här!

Du erbjuds

 • En modern och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till arbete både på kontoret lokaliserat på Kungsholmen och till viss del hemifrån eller annan lämplig plats
 • En gedingen introduktion och kompetensutveckling inom medtech där du bekantar dig med befintliga tester och lär dig regulatoriska krav

Arbetsuppgifter

Hermes Medical Solutions mjukvaruprogram används för att granska medicinska bilder inom nukleärmedicin. I rollen som software test engineer kommer du ta fram, underhålla, dokumentera och köra tester och testsviter av Hermes Medicals olika medicintekniska produkter. Här arbetar vi enligt en kravstyrd miljö med beslutade rutiner med tydlig dokumentation. På Hermes Medical får du en möjlighet att bli spindeln i nätet och samverka med utvecklingsteamet och applikationsspecialisterna för att vidareutveckla testarbetet på företaget. Teamen består av både juniora och seniora kollegor och du kommer få goda möjligheter att lära dig mer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för testning - Hermes Medical är öppna för olika grad av erfarenhet. Det viktiga är att du kan komma in och göra skillnad, vara med och influera hur testarbetet ska utföras och att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna.

Mer specifikt söker vi dig som har:

 • Tidigare arbetslivserfarenhet av manuell testning eller matchande utbildningsbakgrund
 • Talar engelska obehindrat, då språket används som koncernspråk

Vi söker dig som är driven, orädd att säga vad du tycker och som vill hjälpa bolaget att utvecklas framåt. Inledningsvis kommer tjänsten endast fokusera på manuell testning, men är du rätt person med rätt erfarenhet och driv kan ett kommande behov av att ta fram integrerade automatiska tester som används direkt mot produkten utformas. Är det dig vi söker? Beskriv gärna mer i ditt personliga brev!

Som person är du:

 • Uthållig
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: 100%
 • Placering: Stockholm
 • Kontakt: Rekryteringskonsult Elin Sjösten

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

ANSÖK HÄR